follow Catalog firme » Servicii firme » Cadastru » Geodezie » Judetul BUCURESTI
  home     Geodezie   Judetul BUCURESTI

Geodezie Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru geodezie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
geodezie (BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI)
1. Expertizare tehnica, Consultanta si inginerie ( Proiectare, Dirigentie de santier ), Monitorizari si Testari in situ constructii si cai de comunicatii - Drumuri, Cai Ferate, Poduri, Lucrari de arta, Constructii civile si industriale; 2. Consultanta tehnica in vederea Certificarii Sistemelor de Management Integrat Calitate ISO 9001 si Mediu 14001, respectiv a Certificarii conformitatii produselor si materialelor de constructii 3. Laborator incercari constructii..
0724 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti, geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
S.c. geotopocad proiect srl- societate specializata in lucrari de cadastru/intabulare - topografie - geodezie, pe tot teritoriul tarii, dispunand de un personal bine calificat in domeniile de activitate. specialistii nostrii sunt ingineri si proiectanti de mare valoare, atestati de agentia nationala de cadastru si publicitate imobiliara(ancpi) si de corpul expertilor tehnici din romania(cetr), care au participat la realizarea unor obiective de mare..
0742 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti, geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Megaconsulting-project s.r.l. efectueaza lucrari profesionale de topografie, cadastru, geodezie in orice zona din romania. motto-ul nostru este "clientul multumit", venind astfel in intampinarea dvs cu servicii profesionale de cea mai inalta calitate, realizate rapid si eficient. societatea a fost infiintata in 2003 de un colectiv tanar cu pregatire de specialitate, avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice echipa..
0729 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim etalonari ale mijloacelor de masurare din domeniul umiditatii, temperaturii, turatii, timp, frecventa. efectuam mapari umidotermice pentru depozite alimentare, farmaceutice, camere cu conditii controlate, camere frigorifice, vehicule frigorifice, etc realizam harti de temperatura si umiditate în conformitate cu cerintele ordinului ministrului sanatatii nr.1983/2008 ( mapari higrotermice) pentru depozite de medicamente sau pentru depozite alimentare, incaperi cu destinatii speciale, labor..
0212 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Servicii cadastrale: documentatie pentru atribuire numar cadastral si inscriere in cartea funciara; intocmire relevee constructii; intocmire documentatie tehnica pentru obtinere aviz numar postal; intocmire documentatie tehnica in vederea dezmembrarii corpurilor de proprietate; intocmire documentatie tehnica in vederea comasarii corpurilor de proprietate; inscrierea in cartea funciara a unei constructii noi; servicii destinate contructiilor civile...
0216 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele cad atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei. Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului!..
0213 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
EVALUATOR AUTORIZAT MEMBRU A.N.E.V.A.R. (Asociatia Nationala a Evaluatorilordin Romania) intocmesc rapoarte de evaluare pt. proprietati imobiliare( apartamente, case, vile, hale industriale, spatii comerciale, terenuri, etc. ) cat si pt. active mobile si imobile ( autoturisme, auto-transport marfa sau pasageri, linii productie, etc). Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane/extravilane. Alipiri, dezmembrari si/sau lotizari de terenuri intravilane/extravilane. Documentatii topo cadastrale necesare..
0721 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Inginer geodez autorizat, execut lucrari de cadastru si intabulare (inscrierea in cartea funciara), comasari, dezmembrari, actualizari, trasari parcele, masuratori topografice, consultanta geodezie, intocmiri planuri de situatie, intocmiri planuri parcelare - pentru Bucuresti si imprejurimi...
0723 *** ***Click aici!
geodezie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
International partner buro s.r.l. isi desfasoara activitatea in domeniul cadastru - topografie - cartografie - geodezie. beneficiind de un colectiv cu pregatire de specialitate, firma a reusit, in scurt timp, sa capteze atentia companiilor cu pretentii ridicate. cunostintele echipei de conducere dobandite in romania si germania alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe..
0766 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
- ridicari topografice necesare proiectelor de infrastructura (drumuri, poduri, canalizare, gaze); - planuri de situatie in vederea obtinerii: pac, pud, puz, pug; - planuri de situatie 3d; - trasari terenuri / axe constructii; - lucrari de cadastru si intabulare in bucuresti si ilfov; - dezmembrari si alipiri de terenuri; - inscriere constructii noi; - intarusari terenuri; - masuratori puncte gps; - asistenta topografica de santier; - consultanta de specialitate...
0723 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
STRATU DANA-IULIANA - ACTIVITATE CADASTRU GEODEZIE SI CARTOGRAFIE va sta la dispozitie pentru executarea de lucrari de cadastru, geodezie si intabulare, atat pentru apartamente, case cat si pentru terenuri, in cel mai scurt timp la preturi minime...
0722 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Prin intermediul echipei noastre va oferim toata gama de servicii de specialitate in domeniul cadastrului si geodeziei in ceea ce inseamna: lucrari de cadastru (masuratori de stabilire a pozitiei, configuratiei si marimii suprafetelor imobilelor –teren si/sau constructie, intocmirea documentatiei tehnice pe baza masuratorilor si cu respectarea legislatiei in vigoare si avizarea acesteia de catre OCPI); Planuri topografice necesare realizarii si aprobarii a diverse..
0730 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Georesearch srl presteaza servicii de cadastru, geodezie, cartografie, geofizica, executam topografie, nivelment, geodezie, masuratori gps, trasari constructii, planuri curbe nivel, profile longitudinale si transversale...
0721 *** ***Click aici!
geodezie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Arpent terra srl executa documentatii de cadastru si intabulare, trasari constructii civile, trasari constuctii metalice, trasari terenuri, ridicari topografice , relevee constructii, calcule de volume, masuratori fatade, verificari verticalitati. pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!..
0726 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie